Onze samenwerkingspartners

Stichting Huis aan het Water

Bij het Huis aan het Water kan iedereen terecht die te maken heeft (of heeft gehad) met kanker. Patiënten, partners van patiënten, familie en vrienden. Het is een prachtig huis met uitzicht over de Gouwzee. De ideale plek voor jou en je naasten om het hoofd vrij te maken, tot rust te komen, de balans terug te vinden of juist samen dingen te doen.

Het Huis biedt diverse mogelijkheden om te leren leven vanuit een ander perspectief, waarbij niet de ziekte, maar de kwaliteit van leven centraal staat.

Speciaal voor jongvolwassenen organiseren wij jaarlijks het Relaxweekend samen met Huis aan het Water. Daarnaast heeft het huis sinds kort een jongerengroep die maandelijks bij elkaar komt. 

Toon Hermans Huis Arnhem

Het Toon Hermans Huis Arnhem (THHA) is dé plek in Arnhem waar iedereen die geraakt is door kanker kan binnenlopen. Of je nu zelf kanker hebt (gehad) of je naaste, of misschien een goede vriend of collega, jong of oud: het THHA biedt ondersteuning, informatie, ontspanning en lotgenotencontact. Het THHA is 4 dagen per week geopend. Je kunt er terecht voor een gesprek met de gastvrouwen en voor allerlei activiteiten. Ook organiseert het THHA regelmatig informatie-avonden. Wees welkom!

Partners

De Hof van Kairos

De Hof van Kairos is een prachtige plek in het buitengebied van Winterswijk. Hier worden meerdaagse retraites georganiseerd voor mensen met en na de diagnose kanker. Naast de retraites voor iedereen die kanker heeft (gehad) zijn er specifieke retraites voor jongvolwassenen in de AYA-leeftijd.

Na de diagnose kanker en de behandelingen kan het helpen om een paar dagen de ruimte te nemen voor jezelf en met aandacht stil te staan bij hoe het met je gaat en wat je verlangt in deze tijd van leven. Een retraite op de Hof van Kairos kan hierbij uitkomst bieden: ze helpen je om weer in contact te komen met jezelf.

Kite4Life Foundation

De Kite4Life Foundation heeft als doel de ondersteunende werking van kitesurfen tijdens het herstelproces na kanker te laten ervaren. Kitesurfen is een middel om je fysieke en je mentale herstel te bevorderen. Zodra je kite wind vangt en je board het water raakt, heb je alle aandacht nodig om de elementen te trotseren. Het beloont je door al je zintuigen te prikkelen en helpt je je dagelijkse zorgen even los te laten.

Ons doel is om kankerpatiënten en hun directe naasten kennis te laten maken met kitesurfen en gevoelens van vrijheid, hoop en trots in hun levens (terug) te brengen. Deelnemers moeten ouder zijn dan 12 jaar, in het bezit zijn van een zwemdiploma en fysiek en mentaal in staat om te kunnen leren kiteboarden. We hopen de bezoekers als duo te ontvangen. Want kanker heb je nooit alleen!

Partners

 

 

Partners

Viore Centrum

Viore in Hilversum organiseert elke eerste donderdag
van de maand de Powersoos, speciaal voor jongvolwassenen die kanker hebben (gehad). Tijdens deze avond wordt een lekkere maaltijd verzorgd en wordt er gezellig gekletst (of niet). Je vindt hier afleiding, gezelligheid en contact met anderen.

Je bent welkom om vrijblijvend de PowerSooS te bezoeken: Schuif gezellig bij ons aan. Wij zorgen voor een warm ontvangst en ook nog eens heerlijk eten in een gezellige groep! Stuur ons gerust een mailtje.